Alleen te bereiken tijdens kantooruren tel 06 19682774

Hondenpension De Toren hoeve, waar uw hond echt vakantie heeft
home   /   voorwaarden

Voorwaarden

Openingstijden:
Het halen en brengen van uw hond kan 6 dagen in de week 's ochtends tussen 11.00 uur en 12.00 uur en 's middags tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Op zondag is er de mogelijkheid om uw hond te halen en te brengen tussen 16.00 uur en 17.00 uur. 

Verplichte entingen:
Uw hond dient als volgt inge├źnt te zijn: 1 keer in de 2 jaar een grote cocktail (Parvo, HCC, Leptospirose, Para-influenza en Bordetella). Het jaar erop is dan een kleine cocktail (Parvo en Leptospirose) voldoende. Inenten tegen kennelhoest is wel elk jaar verplicht.

Veiligheid:
Om de veiligheid van alle honden te waarborgen is een bewijs van enting is noodzakelijk. Helaas zijn we genoodzaakt om uw hond te weigeren als u hieraan niet kunt voldoen. Daarnaast brengen wij 25 % van de totale verblijfskosten in rekening. Het inentingsboekje nemen wij tijdens het verblijf van uw hond tijdelijk van u over. 

Loopsheid:
Loopse honden kunnen niet bij ons logeren ivm problemen met reuen. Dus houd dit in de gaten bij een eerdere loopsheid of neem contact op met uw dierenarts 

Medicijngebruik:
Zorg bij eventueel medicijn gebruik van uw hond, voor de juiste gebruiksaanwijzing en voldoende hoeveelheid. Wij zorgen voor de juiste toediening. 

Ziekte/verwonding:
Mocht uw hond onverhoopt toch ziek worden of gewond raken dan kunt u er op rekenen dat uw dierbare viervoeter met de nodige zorg omringd zal worden. Eventuele kosten van een dierenarts worden aan u doorberekend. (zie ook aansprakelijkheid). 

Manden:
Maanden en kleedjes hebben wij zelf maar mocht u erop staan dat uw hond zijn eigen mand of kleed bij zich heeft kan het wel maar op eigen risico, speeltjes zijn uit veiligheid overwegingen niet toegestaan. 

Aanlijnen:
U dient uw hond aangelijnd te houden op het erf tot wij de hond van u over hebben genomen. 

Aansprakelijkheid:
Mocht uw hond onverhoopt iets overkomen waar onkosten uit ontstaan, bijvoorbeeld dierenartskosten brengen wij deze bij u in rekening. 
Het betreden van ons erf geschied op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schades. 

Aanbetaling:
U dient 25% van het totale bedrag vooraf te voldoen, het resterende bedrag kunt u contant afrekenen bij het brengen van uw hond. Bij het eerder op halen dan de gereserveerde periode dient gewoon de opgeven periode betalen. 

Annulering
Bij een annulering korter dan 14 dagen voor de gereserveerde datum zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.

Bij meerdere honden van de zelfde eigenaar krijgt u bij meerdere honden een korting van 10 % vanaf de tweede hond. 

Bij ons kunt u alleen contant betalen wij hebben geen beschikking over een pin apparaat. 

U kunt alleen uw aanbetaling terug krijgen bij ziekte of het overlijden van uw hond. 

Hondenpension de TorenHoeve
Biddinghuizen